• Ana Sayfa
  • Ürün İnceleme
  • Alışveriş
  • Öğrenelim
  • Blog SatışMüziklerKitaplarKendin Yap (DIY)

    18 Ağustos 2015 Salı

    Hepimizin Zaman Zaman Yaptığı 5 Oje Hatası ve Doğruları!

    Hiçbirimiz ojelerimizden vazgeçemiyoruz. Ancak ısrarla yaptığımız hatalarla oje uygulamasının pratikliğini azaltıyor, süreci zorlu bir hale dönüştürüyoruz. Bu hataları öğren, doğrula ve kusursuz tırnaklarının keyfini çıkar!

    Oje uyguladıktan hemen sonra sıcak duş almak

    Oje uygulamasının hemen ardından, ojenin kurumasını beklemeden duşa girmek tüm çabanın boşa gitmesine neden olacak. İşi garantiye almak için sen en az bir saat bekle.

    Oje uygulamasından sonra uyumak

    Ojenin kuruması sandığından biraz daha fazla zaman alıyor olabilir. Bu nedenle oje uygulamasından sonra tırnağında çarşafının izinin çıkmasını istemiyorsan bir süre bekle. Süreci hızlandırmak için tırnaklarını buz gibi suyun altında 2-3 dakika tutmayı dene.

    Baz kat uygulamasını es geçmek

    Baz kat yalnızca tırnağını maniküre hazırlamıyor aynı zamanda tırnağının ojeden dolayı renklenmesinin önüne geçiyor. Özellikle koyu renk ojeleri sildiğinde tırnaklarında rengin kaldığına şahit olmuşsundur. Bu durumun önüne geçmek için mutlaka baz kat uygulamasına yönel.

    Ojeyi kalın katlar halinde uygulamak

    Ojeni kalın katlar halinde uyguladığında ojenin kuruma sürecini oldukça uzatıyorsun. Bunun yerine ince bir kat uygula, kurumasını bekle ve bir sonraki kata geç.

    Tarihi geçmiş oje uygulamak

    Tarihi geçmiş oje ile hiçbir zaman istediğin kusursuz görünümü elde edemeyeceksin. Bu nedenle ojeni yenilemenin zamanı geldi de geçiyor bile!
    Bu tavsiyelere sen de kulak ver, uygula ve kusursuz tırnaklarının keyfini çıkar.
    Kendine cici bak.

    4 yorum:

    1. sadece çok özel gunlerde kullanan biri olarak çokta bilgi sahibi degıldım. bu konuda önerilerin için teşekkürler

      YanıtlaSil
    2. bu hataların hiç birini yapmıyorum çok şükür :))

      YanıtlaSil