• Ana Sayfa
  • Ürün İnceleme
  • Alışveriş
  • Öğrenelim
  • Blog SatışMüziklerKitaplarKendin Yap (DIY)

    8 Ağustos 2015 Cumartesi

    Lip Balm Çantam ve Lip Balmlarım | Ürün İnceleme#4

    Herkese yeniden merhabalarrrrr :)

    Havalar çok sıcak değil mi ? Ben de pişiyorum valla. İzmir'de şuanki sıcaklık 35 derece. Her ne kadar 35 derece gösterse de güneşte hissedilen sıcaklık 38'i bile bulabiliyor. Neyse en azından biraz serinledi hava. Geçen hafta 40 dereceye kadar çıkmıştı. Çok yakındım sizlere. Hadi konumuza dönelim :)

    Benim yaz kış farketmiyor dudaklarım kupkurudur. Evde mutlaka lip balm ile gezerim. Çantamda mutlaka bir lip balm taşırım. Gerektikçe de tazelerim. Ancak bu şekilde rahat ediyorum.

    Çanta

    Evet bu benim lip balm çantam :D Kırmızı, deri görünümlü bir çanta kendisi. Annem hediye etmişti. Şimdi bu çantayı biraz kurcalayalım, bakalım içinde neler varmış :)

    Dudak Nemlendirici

    Sırasıyla soldan sağa bahsetmek istiyorum.

    1. Blistex Medplus: Mükemmel bir ürün. Gerçekten yok böyle bir lip balm. Ayrıntılı yazısı için tık tık
    2. CocaCola Lip Balm: Bu ürünü Bim'den almıştım. Gayet CocaCola tadında, dudakları normal bir şekilde nemlendiren bir lip balm. 2 - 3 lira gibi bir fiyatı vardı.
    3. Maybelline Babylips Intense Care: Yoğun bakım olarak adlandırılan bu lip balmı 2 hafta falan kullandım. İyi, hoş, güzel bir lip balm. Kokusu, rengi veya herhangi bir tadı yok. Fakat her ne kadar yoğun bakım olarak geçse de kışın yeterli gelmiyor bana. Daha çok yaz aylarında rujlardan önce kullanıyorum. 5 lira gibi bir fiyatı vardı ben aldığımda.
    4. Nivea Fruity Shine: Bendeki çeşidi Peach yani şeftali. Bildiğiniz şeftali tadında, şeftali renginde bir lip balm. Çok güzel bir parlaklık veriyor. Yapış yapış hissi yok. Kış mevsimi harici gayet güzel nemlendiriyor. 5 lira gibi bir fiyatı vardı bunun da.
    5. Nivea Fruity Shine: Bendeki çeşidi Cherry yani vişne. Vişne tadında, pembemsi bir renk veren lip balm. Bunu da aynı şekilde kış mevsimi harici kullanıyorum. 5 lira gibi bir fiyatı vardı.
    6. Neutrogena SPF 20: Gerçekten kış mevsiminde çok güzel bir şekilde nemlendiren bir lip balm. Rengi yok, tadı krem gibi biraz :) Tekrar tercih edebileceğim bir ürün. Fiyatı 8 liraydı.
    7. Avon Care Intensive Moisture SPF 15: 15 koruma faktör içerikli bal tadında, rengi olmayan bir lip balm. Nemlendirmesi iyi fakat balın yoğun gelen o tadını hiç sevmedim. Sanki dudağa bal sürülmüş gibi. Iyyy. Sanırım bir daha kullanmayacağım. İndirimdeyken 4 liraya almıştım.
    8. Balmi Frambuazlı Lip Balm: Ambalajına bayılarak aldığım bir lip balm. Nemlendirmesi bana çok iyi geldi. Frambuazlı olduğu için şekerli bir tadı var, rengi yok. Ben çok sevdim. Bitince tekrar alırım :) Fiyatı 10 liraydı ben aldığımda.
    9. Superdrug The Little Relieving Tin: Dudakları nemlendiriyor ve çok güzel bir şekilde onarıyor. Bazen dudaklarımda yaralar oluyor. 3 gün düzenli kullanımda yaralarımı onarıyor. Rengi yok, tadı mentollü. Ama hiç rahatsız edici değil. Fiyatı 6 liraydı aldığımda.
    10. Superdrug The Little Soothing Green TinDudakları çok güzel nemlendiriyor. Rengi yok, tadı aloe veralı. Mentollü gibi ferahlatıyor ve rahatlatıyor dudakları. Fiyatı indirimdeyken 3 liraydı.
    11. Superdrug The Little Protecting Pink Tin SPF 15Dudakları çok güzel nemlendiriyor. Rengi yok, tadı da pek yok açıkçası. Fiyatı indirimdeyken 3 liraydı.
    12. Superdrug The Little Moisturising Blue TinDudakları çok güzel nemlendiriyor. Rengi yok, tadı da pek yok açıkçası. Fiyatı indirimdeyken 3 liraydı. Farklarını anlayamadım açıkçası :)

    Favori 3 lip balmım ise:
    1. Blistex Medplus
    2. Balmi Frambuazlı
    3. Superdrug The Little Relieving Tin

    Benim lip balmlarım bu şekildeydi. Sizin de bana önerebileceğiniz lip balmlar varsa aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Tekrar görüşmek üzere, hoşçakalın :)

    10 yorum:

    1. Harika bir yazı olmuş canım. Ozaman bende sana GrapeBella Lip Balm'ı öneriyorum. Lip balmları sevdiğine göre bunuda kesinlikle denemelisin en kısa zamanda incelemesinide yapacağım sevgiler.. :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ayy çok mutlu oldum çok teşekkür ederim :)
        Sanırım Watsons'ta görmüştüm o lip balmı. Edinip denerim hemen zevkle. Çok teşekkürler önerin için. En kısa zamanda bekliyorum incelemeni :) sevgiler

        Sil
    2. bence bu koleksiyona flormarr black mulberry balm ve mediweli de eklemelisin. :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ayy Flormar'ın bahsettiğin rengine hayran kaldım ben. Hazır indirimdeyken alsam mı acaba :) Mediwell'i de belki daha sonra düşünürüm. Önerin için teşekkür ederim :)

        Sil
    3. Bayıldım valla, bende koleksiyonuma mediwell ı eklemek istiyorum ama bir türlü bulamıyorum, güle güle kullanın ^-^

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çok teşekkür ederim, ben de Mediwell'i çok merak ediyorum. Umarım en kısa zamanda bulabilirsin :)

        Sil
    4. Hazır kimse önermemişken burts bees ide neyebilrsin bende 4 tane var hepsi renksiz
      Mango-nane-açai üzümü-yaban Mersinli ve bitter çikolatalı olanı hepsinin kokusu birbirinden güzel bir daha alırsam narlı alıcam narlının rengi çok hafif deneyebilirsin birde eczaenelerde satılan bephantol ün dudak kremi var oda çok güzel ve etkili mediwelleride aynı şekillerde eczanelerden bulabilirsin ben resmen gittiğim her eczanede görüyorum 4₺ gibi bir fiyatı var bence en güzeli tuttu fruitti biliyorum fazla uzattım sanırım bence dediğim ürünleri dene çok memnunum hepsinden :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Öncelikle önerilerin için çok teşekkür ederim :) Burts Bees'i hep gördüm ama her gördüğümde de ballısına rastladım ve almaktan vazgeçtim. Diğer çeşitlerini de araştırayım deneyebilirim. Şu sevimli Mediwelleri de en kısa zamanda denemek istiyorum. Çok sevimli duruyorlar çünkü. Tekrardan çok teşekkür ederim :)

        Sil
    5. Nivea bu konuda bir numara bence. Blogunu da yeni keşfettim canım. Ben de bloguma beklerim. Sevgiler.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Çok teşekkür ederim önerin ve ziyaretin için, sevgiler :)

        Sil