• Ana Sayfa
  • Ürün İnceleme
  • Alışveriş
  • Öğrenelim
  • Blog SatışMüziklerKitaplarKendin Yap (DIY)

    29 Şubat 2016 Pazartesi

    10 Favori Ojem | Ürün İnceleme#7

    Herkese merhabalarrr :)

    Bugün İzmir'de çok sıcak bir hava var. Resmen bahar gelmiş gibi. İnsanlar sokaklarda, alışveriş merkezlerinde, sahilde. Kısacası yine her yer çok kalabalık :) Hal böyle olunca ben de bugün pek dışarı çıkmak istemedim.

    Konumuza gelecek olursak; size bugün 10 favori ojemden bahsedeceğim. Nedenini bilmediğim bir şekilde bu aralar bu ojeleri çok sıklıkla kullanmaya başladım. Hatta elim pek fazla renkli ojelere gitmiyor bile. Nedenini inanın ki hiç bilmiyorum :)

    Şimdi sizlere sırayla ojelerimi göstermeye başlıyorum.

     Note, Avon, Pastel Nude, Pastel, Flormar, Rimmel London

    Note, Avon, Pastel Nude, Pastel, Flormar, Rimmel London

    1. Note 08 Rose Dust: Bu oje soğuk alt tonlu bir gülkurusu rengi. İçinde hem pembelik hem de birazcık kahvelik var. Sürümü ve uygulaması gayet kolay. Kuruması normal bir oje süresinde. Fırçası da kalın fırçalardan. Fiyatı 2.50 - 3 lira arasındaydı.

    2. Avon Hollywood Drive In: Ben bu ojeyle resmen aşk yaşıyorum. Çok güzel bir nude tonu. Sanki hafif somonumsu bir renk. Sürümü çok kolay. Kuruması normal bir oje süresinde. Fırçası ne çok ince ne de çok kalın fırçalardan. Fiyatı 4 - 5 lira arasındaydı. Ama maalesef artık Hollywood serisi yok :(

    3. Avon Nailwear Pro+ Luxe Lavender: Adından da anlaşılacağı üzere tam bir lavanta rengi bence. Uzun süredir böyle bir renk aramama rağmen sonunda Avon'da buldum. Kuruması normal bir oje süresinde. Fırçası ne çok ince ne de çok kalın fırçalardan. Fiyatı 4 - 5 lira arasındaydı. Avon kataloglarından ulaşabilirsiniz.

    4. Pastel Nude 763 Dust: Yukarıda bahsettiğim Drive In ojeden bir ton açık renk. Çok soft bir nude rengi. Sürümü çok kolay. Kuruması normal bir oje süresinde. Fırçası ne çok ince ne de çok kalın. Fiyatı da gayet uygun 2 - 3 lira arasında.

    5. Pastel Nude 750 Camel: Tam bir camel rengi. Nude rengine ek olarak içinde hafif kahvelik ve turunculuk var. Fırçası yine ne çok ince ne de çok kalın. Sürümü çok kolay. Kuruması normal bir oje süresinde. Fiyatı 2 - 3 lira arasında.

    6. Pastel 225: Bu oje Pastel'in klasik oje serisinden çok güzel bir bakır bronz arası bir renk. İçinde çok minik simler var. Bence tırnağa sürüldüğünde çok şık duruyor. Ayrıca günlük kullanıma da çok uygun. Fırçası ne çok ince ne de çok kalın. Sürümü gayet kolay ve kuruması normal bir oje süresinde. Fiyatı 2 - 3 lira arasında.

    7. Flormar 023 Under The Influence: Bu oje Flormar'ın Up To 7 Days serisinden. Bordonun çok güzel bir tonu. İçinde kırmızılık da var kahvelik de. Fırçası gayet kalın, bu da sürümü kolaylaştırıyor. Kuruması normal bir oje süresinde. Fiyatı 7 lira. Ama ben indirimde 5 liraya almıştım.

    8. Rimmel London 60 Seconds Super Shine 809 Darling, You Are Fabulous!: Ben bu ojeye bitiyorum. Tam bir altın rengi değil de biraz sarıya bakan bir altın rengi. İçinde minik simler var ve çok şık duruyor. Fırçası kalın fırçalardan ve bu da sürümü kolaylaştırıyor. Kuruması normal ojelere göre bir tık daha kısa. Fiyatı 5 lira ama Watsons 1 alana 1 bedavadan almıştım ben.

    9. Rimmel London 60 Seconds Super Shine 730 Silver Bullet: Çok güzel sedefli beyaz bir renk. Tırnaklarda çok hoş duruyor. Fırçası kalın fırçalardan ve sürümü kolay. Kuruması normal ojelere göre bir tık daha kısa. Fiyatı 5 lira ama Watsons 1 alana 1 bedavadan almıştım ben.

    10. Rimmel London I Sweetie Heart Matte 005 You're Mine: Çok canlı bir açık pembe bu renk. İçinde çok çok hafif şeftalilik de var. Fırçası kalın fırçalardan, sürümü biraz beceri istiyor çünkü mat bir oje olduğundan mıdır nedir çok çabuk kuruyabiliyor. o yüzden çok çabuk ve çok dikkatli bir şekilde sürmeniz gerekiyor. Kuruması normal ojelere göre bir tık daha kısa. Fiyatı 5 lira.

    Aşağıdaki fotoğraftan renkleri daha net bir şekilde görebilirsiniz.

    Note, Avon, Pastel Nude, Pastel, Flormar, Rimmel London

    Benim favori ojelerim bu şekildeydi. Bu ojeler arasından sizin de kullandığınız ojeler var mı merak ediyorum. Bana önerebileceğiniz ojeler olursa aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Kendinize cici bakın, hoşçakalın :)

    8 yorum:

    1. pastel nude serisi güzel bir seri stone rengi favorim benim de..

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bahsettiğiniz renge de baksam iyi olacak, teşekkürler :)

        Sil
    2. Ben de Pastel Nude bone rengini tavsiye ederim. Camel'ı da seviyorum.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Önerdiğiniz ojeye de göz atacağım, teşekkürler :)

        Sil
    3. note ojenin rengine bayıldım ilk baştaki renk:)

      YanıtlaSil
    4. Ojelerin bir çoğu bende de var Pastel ve Note favorim ♥

      YanıtlaSil