• Ana Sayfa
  • Ürün İnceleme
  • Alışveriş
  • Öğrenelim
  • Blog SatışMüziklerKitaplarKendin Yap (DIY)

    26 Nisan 2015 Pazar

    Hayat kurtaran bir ürün: Blistex Medplus | Ürün İnceleme#1

    Değerli Sihirlikelebekk takipçileri :)
    Bugün sizlere benim için hayat kurtaran bir üründen bahsetmek istiyorum. Kendisi Blistex Medplus olur.

    Özellikle şu soğuk geçen kış günlerinde kendisi benim çok büyük bir yardımcım oldu. Gerektiğinde soğuktan korudu, gerektiğinde güneş ışınlarından korudu, gerektiğinde de nemlendirdi ve çatlamasını önledi.


    Dudak Nemlendirici


    Kendisi görebileceğiniz üzere küçük bir kavanozda ve 7 ml boyutundadır. Aynı zamanda Spf 15 içerir. Yani içinde 15 faktör güneş koruması vardır. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü vardır. İçinde asla ve asla paraben yoktur. Bu konuda içiniz rahat olsun. Ben dudaklarımdan çok şikayetçi biriyim. Dudaklarım kuruduğunda hiç rahat edemiyorum. Bu ürün benim için çok iyi oldu. Bir tavsiye üzerine değil tesadüfen tanıştığım bir ürün oldu. Ürünü gördüm ve denemeye karar verdim. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Ve şu gördüğünüz küçücük kavanoz bana tam olarak 1 ay yetiyor. Fiyatı da bu 1 aylık zamanı düşünecek olursak gayet uygun bence.


    Dudak Nemlendirici


    Ben 1 ayın sonuna doğru yaklaşıyorum ve kavanozun dibini görmeye başladım yavaş yavaş. Kullanımı açısından biraz sıkıntı olabiliyor. Çünkü direk dudağa sürülemiyor. Ben hijyen açısından tedirgin olmamak için herhangi bir ruj fırçası kullanıyorum. Katlanıp ağzı kapalı bir şekilde çantama da atabiliyorum ve gerektiği yerde çıkarıp uyguluyorum. Sizin açınızdan sorun olabilecek diğer bir sorun ise tadı, kokusu ve yarattığı his. Şöyle ki; ilk olarak kavanozu kokladığınızda mentol kokusu alıyorsunuz. Dudağınıza uyguladığınızda ise çok hafif, yok denecek kadar az bir tat alıyorsunuz. Tarif edemediğim bir tat bu. Ve uyguladıktan bir süre sonra mentol hissini yavaş yavaş hissetmeye başlıyorsunuz. Ama bu öyle direk yanma şeklinde değil. Hafif serinlemiş bir his veriyor. Açıkçası bu da benim çok hoşuma gidiyor. Blistex Medplus benim hayatımın ürünü oldu kısacası.

    Ürünün fiyatı 10 lira. İndirimdeyken 7.5 liraya almıştım. Watsons'ta, Gratis'te ve Rossmann'da kolaylıkla bulabilirsiniz.

    Benim ürün hakkındaki görüşlerim bunlar arkadaşlar :) Eğer siz de bu ürünü kullanırsanız sizin de görüşlerinizi bilmek isterim. Bana geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. Umarım sizi sıkmamışımdır. Okuduğunuz için ve bana zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere, hoşçakalın :)

    2 yorum:

    1. Merhaba,
      İade-i ziyarete geldim. Blogun hayırlı olsun :)
      Bu ürünü ben de cankurtaran olarak kullanıyorum soğuk kış aylarında, bu hali kullanışsız ancak bunun bir de 'stick' halinde olanı var, denk gelirsen onu almanı tavsiye ederim, çok daha memnun kalırsın, kavanoz parmaklamak hiç hoş olmuyor bir de dışarıda kullanım açısından sıkıntılı zira :)
      Bir de son not: GFC takip kutusu koysan seni takip etmek daha kolay olur :)

      YanıtlaSil
    2. Çok teşekkür ederim blogumu ziyaret ettiğin için. Dediğin gibi kullanım açısından biraz sıkıntılı. Ama tavsiyen üzerine bir de stick şeklinde olanı deneyeceğim. Ve tavsiyene uyup bir GFC takip kutusu koyacağım. Acemilik böyle bir şey işte :) Tekrar çok teşekkür ederim :)

      YanıtlaSil