• Ana Sayfa
  • Ürün İnceleme
  • Alışveriş
  • Öğrenelim
  • Blog SatışMüziklerKitaplarKendin Yap (DIY)

    31 Temmuz 2015 Cuma

    Flormar: Online Alışverişim | Alışveriş#5

    Evvetttttt yine bennnn ve yine alışverişşşş :)
    Flormar'ın indirimi vardı internet sitesinde ve ben yine dayanamayıp aldım işime yarayacakları. Bu alışverişi yapalı baya olmuştu ama yazısını bir türlü yazamamıştım. Şimdiye kısmetmiş.

    En yakın zamanda da Flormar'a yine bir uğramak lazım. Çünkü hem mağazalarında hem de internet sitesinde yine indirim var. Hem de %50 :)

    Ama böyle de indirim yapılmaz ki canım. Herkesin bir dayanma noktası var. Direniyorum direniyorum almayacağım diye. Ama benim de bir sabrım var :) Neyse çok uzattım. Hadi gelin şimdi şu kutuyu bir deşelim :)



    Ürünlere gelecek olursam;

    Ojeler: Satin Matte serisinden GS15 Cobalt, Light Summer serisinden LS08.

    Diğerleri; İnvisible Pores Pore Minimizer, Radiant Pink Skin Highlighter, Crazy Look Mascara, Color Madness False Eyelashes, Flormar Make Up Bag Medium.

    Gözenek kapatıcı

    İnvisible Pores Pore Minimizer İnstant: Ben bu ürünü yeni almadım, bayadır kullanıyorum. Şeffaf renkte ve gözenekleri güzel bir şekilde dolduruyor. Fiyatı aldığımda 12.50 liraydı.

    Gözenek kapatıcı

    İnvisible Pores Pore Minimizer: Kendisi yeni aldığım ürünler arasında. Tam olarak ten renginde ve yine gözenekleri çok güzel dolduruyor. Fiyatı 7.50 liraydı.

    Aydınlatıcı

    Radiant Pink Skin Highlighter SPF 15: Ürün tam olarak pembe renkte. İçinde minik minik ışıltılar var. Sürdüğünüzde teninizi çok güzel aydınlatıyor. Ben bu ürünü elmacık kemiklerimin üstüne uyguluyorum. Fiyatı 7.50 liraydı.

    Maskara ve rimel

    Crazy Look Mascara Orange: Evet turuncu renkte bir maskara aldım :) Renkli bir makyajda çok güzel olabilir diye düşündüm. Öyle dolgunluk falan beklemeyin ama. Benim kirpiklerimde sadece biraz uzunluk verdi o kadar. Fiyatı 5.75 liraydı.

    Takma kirpik

    Takma kirpik

    Color Madness False Eyelashes: Kuzenimin düğününde takarım diye düşünüp almıştım. Kirpiklerin kenar kısımlarında tüyler var çok yumuşacık. Çok hoşuma gitti. Fiyatı 2.25 liraydı.

    Makyaj çantası

    Makyaj çantası

    Flormar Make Up Bag Medium: Orta boyutta bir makyaj çantası. Ben öyle büyük ve derin makyaj çantalarından hoşlanmıyorum. Aradığımı bulamıyorum çünkü. Bu çantanın içinde aradıklarımı kolayca ve düzenli bir şekilde bulabiliyorum. Üstelik ikinci fotoğrafta sol kısımda şeffaf bir bölge bulunmakta. Fırçalarımın uçları o şeffaf kısma gelecek şekilde yerleştiriyorum. Böylece fırçalarım da kirlenmiyor. Fiyatı 7.50 liraydı.

    Evet benim alışverişim bu şekildeydi. Sizin de bana Flormar'dan önerebileceğiniz ürünler varsa aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Hepinize teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere, hoşçakalın :)

    10 yorum:

    1. makyaj çantası çok kullanışlı görünüyor. :) güle güle kullanın

      Takipteyim :)
      bende beklerim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kullanışlı gerçekten tavsiye ederim. Teşekkürler :)

        Sil
    2. Maskarayi inanılmaz merak ettim incelemesini yaparsan çok sevinirim canım:-)

      YanıtlaSil
    3. güle güle kullan hepsi de güzel :D

      YanıtlaSil
    4. Maskara mükemmel görünüyor, bayıldımm!
      İncelemesini dört gözle bekliyorum :)
      (banada beklerim:)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Maskaranın incelemesi haftaiçi gelecek. Çok teşekkürler ziyaretin için :)

        Sil
    5. Varya kirpikleri görünce benim abimin düğünde taktıklarım aklıma geldi tüylerim diken diken oldu.. :D Ki benimki bu kadar uzun ve tüylü değildi.. İlk ve son takma kirpik denemem.. :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hahaha benim çok hoşuma gitti valla. Ben de kuzenimin düğünü için almıştım. Çok çılgınca bir şey oldu :D

        Sil