• Ana Sayfa
  • Ürün İnceleme
  • Alışveriş
  • Öğrenelim
  • Blog SatışMüziklerKitaplarKendin Yap (DIY)

    13 Temmuz 2015 Pazartesi

    Kozmetik Alışverişim: Watsons, Gratis ve Migros | Alışveriş#4

    Herkese iyi gecelerrr :)

    Biliyorum saat biraz geç olabilir. Ama 2 hafta üst üste alışveriş yaptım ve bunların yazısını yazmadığım, geciktirdiğim için vicdan yaptım :)

    Hemen alışverişlerime geçmek istiyorum. Öncelikle ilk alışverişim Watsons ve Gratis'tendi. Belki biliyorsunuzdur veya bilmeyenleriniz varsa da bilgilendireyim. Watsons her hafta Cuma gününden Pazar gününe (Cuma, Cumartesi, Pazar) 1 alana 1 bedava kampanyası yapıyor. Ve bazı ürünler gerçekten çok uygun fiyata gelmiş oluyor. Ayrıntılı bilgi için her Cuma buraya tıklayarak kampanyaya ulaşabilirsiniz. Hadi artık alışverişlerime geçelim :)

    İlk alışverişim bu şekilde; (3 Temmuz 2015)


    Koleston Naturals 7/3 Karamel Kumral: Bu ürün annemin. Fiyatı 7.50 liraydı.
    Watsons Yüz Temizleme Pamukları 100'lü: Bu pamuklar da 10 liralık alışverişe tanesi 2.50 liraydı. 2 kutu aldım.

    Maskara, rimel

    Maskara, rimel

    Rimmel London Scandaleyes XXtreme Maskara: Bu rimeli ilk kez kullanıyorum. İyi ki almışım. Simsiyah bir görüntü veriyor ve fırça iki taraflı. Ben önce düz tarafını tek kat uygulayıp daha sonra da yuvarlak tarafını tek kat uyguluyorum. Düz tarafı uzunluk vermesi için, yuvarlak tarafı da volume vermesi için. Fiyatı 17 liraydı. 1 alana 1 bedava ile 2 tanesini 17 liraya aldım.

    Dudak nemlendirici

    Superdrug The Little Tin Çeşitleri: Dudak nemlendiricilerimin yeni üyeleri :) Tek kelime ile mükemmeller. Ben parmak ile sürmek yerine dudak fırçası kullanarak uyguluyorum hijyen açısından. Fiyatı 6 liraydı. 1 alana 1 bedava ile 2 tanesini 6 liraya aldım.

    Tırnak bakımı

    NK Garlic Treatment: Bu ürünü ilk kez Gratis'te gördüğümde çok merak edip almıştım. Üzerindeki etikette sarımsak özlü tırnak güçlendirici yazıyor. Ama bu sizi korkutmasın. Sarımsak falan kokmuyor. Bildiğimiz oje kokusu :) Son zamanlarda tırnaklarım kat kat ayrılmaya ve soyulmaya başlamıştı. Yaklaşık olarak 1 haftadır kullanıyorum ve kat kat soyulmalarım geçti. Fiyatı 3.50 liraydı.

    İkinci alışverişim de şu şekilde; (12 Temmuz 2015)


    İpelina 40'lı Oval Makyaj Temizleme Pedi: Bu ürünü ilk kez kullanacağım. Çok merak ediyorum açıkçası :) Fiyatı 4.50 liraydı. 1 alana 1 bedava ile 2 tanesini 4.50 liraya almış oldum.

    Güneş kremi

    Pure Beauty Super Sheer Silky Touch SPF 50+ Yüz ve Vücut Güneş Kremi: Her ne kadar ismi upuzun olsa da mükemmel bir güneş kremi. Beyaz bir yapısı var. Kokusu müthiş bayıldım ben doğrusu. Bileğime uygulayınca hafif bir aydınlık kattı. Watsons'a uğrayıp bir bakın derim :) Fiyatı 25 liralık alışverişe 19 liraydı.

    Eyeliner

    Rimmel London Scandaleyes Jumbo Liquid Liner: İsminden de anlaşılacağı üzere tombul uçlu bir eyeliner. Rengi simsiyah ve dağılma yapmıyor. Fiyatına göre alınabilecek bir ürün. 14.50 liraydı. 1 alana 1 bedava ile 2 tanesini 14.50 liraya almış oldum.

    Dudak Nemlendirici

    Superdrug The Little Tin: Ailesinin son üyesi kendisi. Nihayet hepsini edindim :) Fiyatı Watsons card ile 4 liradan 3 liraya düşüyor.


    Benri 35'li Kare Makyaj Temizleme Pamuğu: Herkes çok övüyor diye aldım. Bir bakayım gerçekten öyle mi :) Fiyatı 2.50 liradan 1.75'e düşmüştü.

    French kalemi

    Essence French Manicure & Pedicure Pen: Sivri uçlu, ucunu bastırınca içinden beyaz ojesi çıkan bildiğimiz french kalemlerinden kendisi. Fiyatı 4.50 liraydı.

    Ruj

    Maybelline Color Sensational 930 Nude Embrace: Aşık oldum ben bu ruja. Hayatımın rujunu buldum millet. Mat görünümlü ama aynı zamanda mat diye de dudakları kurutmuyor. Çizgilere dolma yapmıyor. Çok güzel nemlendiriyor. Rengine zaten bittim. Böyle nude tonlarda bir ruja ihtiyacınız varsa mutlaka bakın. Fiyatı 16 liraydı.


    Ve bu da Migros alışverişim. Hafta sonu diye deli gibi indirim yapmışlar. Ama insanın da bir dayanma noktası var. Bu kadar indirim de yapılır mıymış canım aaa.

    Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Herkesin şu Bioderma markası ile karşılaştırdığı ve fiyat farkına bakınca tercih edilecek olan ürün. Denemek için aldım hatta birazcık kullandım. Gayet güzel sevdim :) Fiyatı %50 indirimle 12.90'dan 6.45'e düşmüştü.

    Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi: Gayet güzel çıkarıyor suya dayanıklı makyajı. Başarılı bir ürün. Fiyatı %50 indirimle 4.95'e düşmüştü.

    Kapatıcı

    Garnier BB Krem Göz Roll-on Açık Ton: Aslında gözatlarımla çok bir sorunum yok benim. Sadece bazen kapatma ihtiyacı duyuyorum. Bunu da o yüzden aldım. Rengi açık ton ama ilk sürdüğünüzde koyu. Dağıtınca ve yedirince teninizle uyum sağlıyor. Açık tenliler sakın koyusunu almayın :) Roll-on şeklinde yani bilyeli bir başlığı var. Gayet başarılı bir ürün bence. Yalnız şu var ki eğer gözaltlarınızda koyu halkalarınız varsa veya morsa bence kapatmaz. Yeterli değil birazcık kapatıcılığı. Ya da bana öyle geldi. Fiyatı %50 indirimle 4.95'e düşmüştü. 

    Benim alışverişlerim bu şekildeydi. Biliyorum yine dayanamayıp ucuz diye bir sürü şey aldım :) Ama hepsi ihtiyaç :D

    Bana vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere, hoşçakalın :)


    2 yorum:

    1. Canım bloğunu yeni keşfettim ve aldıklarını çok beğendim. :) Hepsini güle güle kullan. :) Maybelline'nin 930 numaralı rujunu iyi ki almışsın ben de onu çok beğeniyorum.
      Benim bloguma da beklerim. :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhabalar, çok teşekkür ederim :)
        Gerçekten bundan sonra başka bir ruj almayı düşünmüyorum. Ziyaretin için teşekkürler :)

        Sil